Oväntad brainstorm.

Hejsan! Idag är det Josefine som skriver. Hur mår ni? .. eftersom ni inte säger något kan ju jag säga att jag mår superbra iallafall, haha! 

Idag är det torsdag och jag har en fullspäckad dag framför mig med möten och ikväll ska jag fira min syster som fyller 29 år idag! Så skandalös som jag är har jag fortfarande inte kommit på vad jag ska köpa i födelsedagspresent till henne ännu. Och som den optimist jag är så ser jag det som att jag har ju flera timmar kvar på mig att figure it out. Jag vet att hon har en ny hobby som är att brygga eget vin, så jag har varit inne på pgw och deras hemsida och kikat runt lite men då är det ju det att jag får beställa och så får hon presenten senare, vilket såklart går bra. Men jag försöker komma på något jag kan springa och köpa direkt på stan. Vad vill en 29-åring ha? Synd att ni inte kan svara mig direkt haha. Jaja jag får tänka vidare på detta dilemma. 

Jag sitter just nu på kontoret och svarar på massa mail, ser över våra leveranser framöver och kollar samtidigt på nya bord till kontoret. Jag vill nämligen verkligen ha hög och sänk-bara bord, det är så skönt att kunna variera ställning tycker jag, och viktigt för kroppens ergonomi. Jag som sitter så mycket framför datorn måste verkligen tänka på detta. Jag känner av hur stel jag är i nacke och skuldror och jag borde verkligen egentligen boka mig en massage. Vänta nu, massage är väl en superbra present?? Vem skulle inte bli glad för en massage? Som jag precis sa om mig själv så är det ju ofta något man inte köper till sig själv. Haha, yes! Ja springer självklart till aquaspa på lunchen och köper ett presentkort på massage till henne! Dom kan säkert fixa något fint paket med någon produkt och ett doftljus eller något också. Drömpresent ju, ska jag önska mig nästa år haha. 

Mina möten efter lunch ska bli roliga, det är mycket som händer nu faktiskt och det märks att mitt företag ligger i en utvecklingskurva just nu. Det är utmanande men spännande och roligt! Jag kan säga att jag älskar att vara egen företagare!

Wellness, Massage, Relax, Relaxing, Spa, Relaxation


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *