Weekend-trip och jobb.

Hej på er! 

Patrik här, hu rmår ni? Jag mår superbra, det är måndag och en ny vecka ligger framför oss. Denna veckan kommer bli ganska hektisk känner jag på mig. Jag har mycket i kalendern både på jobbet och hemma. Jag och min fästmö Amanda ska nämligen åka iväg på en liten weekend-trip på torsdag till göteborg och bo på hotell med spa-dagar inkluderade och frukost på hotellet varje dag. Vi stannar fram till söndag. Det är nämligen vår förlovnings-dag på fredag. Då firar vi 2 år som förlovade och 6 år tillsammans som par. Så jag kände att vi båda skulle behöva komma iväg litegrann och vad bättre än att göra det vid ett sådant här tillfälle! Så tipsa gärna er bästa tapas i göteborg för jag tänkte att vi ska ut på middag fredag kväll och stumpan min älskar tapas!

På jobbet är det mycket som händer just nu, jag har fått mycket bokningar om kundbesök som innebär att jag alltså åker ut till kunden och föreläser om ergonomi och hur viktigt det är för kroppen och vad det kan få för konsekvenser om man inte tar hand om den på rätt sätt! Jag brukar få mycket att göra september/oktober varje år och det beror ju såklart på att de flesta företag kommer igång igen efter sommaren och tar ofta tag i sånt som föreläsningar och dylikt direkt på hösten inför nystart av Q3 och det gör mig ju glad såklart! Dock blir det mycket resande som jag märker att jag bli väldigt påverkad av, efter att göra resor mån-ons en vecka är jag helt slut. MEN, då passar det ju ytterst bra att vi ska iväg på vår lilla spa-mys resa. Då får vi ju återhämta oss, så det ska bli riktigt skönt!

Gothenburg, Sweden, City, Landscape, Highways, Roads


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *