Josefine här.

Hejsan!

Josefine heter jag och har fått äran att skriva ett inlägg här på bloggen! I detta inlägget tänkte jag berätta mest om mig själv och mitt liv utanför jobbet som egenföretagare. Eftersom jag driver eget har Anna frågat mig om jag skulle kunna skriva lite om hur det är att vara egenföretagare och hur man styr ett bolag. Men det tänkte jag prata lite mer om i ett annat inlägg, då kommer jag bland annat prata om tips på bra företagslån företag och vart börjar man någonstans när man väl bestämt sig att starta eget? Och mycket mer!

Men idag; Vem är jag? Jo jag heter som sagt Josefine är 32 år gammal och bor i Kungsbacka som ligger utanför göteborg, men jag har inte bott här hela livet. Jag är faktiskt född och uppvuxen i Malmö, ja, ni har rätt, jag skriver alltså med en skånsk brytning haha. 

Jag valde att flytta från malmö till göteborg när jag var 20 år gammal och flyttade hemifrån för att börja plugga ekonomi-programmet på Göteborgs Universitet. Efter det har jag jobbat på ett flertag olika jobb, några riktigt bra och några riktigt dåliga. Men som jag alltid brukar säga, alla upplevelser ger erfarenheter och erfarenheter av alla slag är viktiga att ha med sig i bagaget och hjälper en att forma sig själv till den man är. 

Jag bor ihop med min flickvän Sofia, vi har varit tillsammans i 3 år och vi har en hund tillsammans som heter Joey och är en Pomeranian. 

Då vet ni lite om mig, jag hoppas ni tycker att det låter spännande och fortsätter att kika in här för att läsa både om mina kommande inlägg men också alla andras fantastiska historier, erfarenheter och kunskap här på bloggen! Vi hörs.

Dwarf Spitz, Pomeranian, Dog, Small Dog, Pet, Playful


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *