Nytt tillskott till kanalen!

Hej på er!

Idag är det en ny filur som skriver här, som anna berättade i första inlägget kommer det vara lite olika personer som skriver här, denna gång var det min tur, riktigt kul tycker jag! 

Jag heter Patrik och är 29 år gammal, jag jobbar som ergonom och trivs superbra med det. Det är ju så himla viktigt att ta hand om våra kroppar, vi har ju bara en och den ska hålla hela livet! Därför är det också så viktigt med hur vi rör oss och för oss på våra arbetsplatser, vi spenderar så otroligt mycket tid på våra arbetsplatser och det är viktigt även för dom som sitter ner, likväl dom som rör på sig och står upp hela dagarna. En ergonom hjälper de yrkesverksamma att anpassa sina rörelser och arbetsutrustning utefter att kropparna ska orka och må bra helt enkelt. 

Men eftersom detta är första gången jag skriver tänkte jag också berätta lite om mig själv och min fritid. Jag älskar att vara ute i skogen mycket och att röra på mig, den livsstilen delar jag med min fantastiska fästmö och vår hund som är en spansk vattenhund. Vi är ofta ute i skogen på helgerna, packar ihop frukosten eller lunchen och tar med den ut, det är både bra för kroppen och själen, definitivt! Sedan har jag även en stor passion för träningsformen crossfit, vilket både jag och tjejen utövar, vilket är superkul. Jag har varit med i några tävlingar förra året och placerade rätt bra så jag bara fortsätter att förbättras och utvecklas, utan att sätta för mycket press på mig själv. 

Vi har precis flyttat till hus, vilket i sig är superkul men otroligt mycket jobb. Men vi tar det som det kommer, man kan ju inte göra allt samtidigt. Just nu under sommaren har vi fokuserat på att bygga klart vår helt nya altan vilket blev superbra, nu är det bara plasttaket som ska på, på halva sidan av altanen, kan verkligen tipsa om plastexperten som hjälpt oss mycket, mer info här!

Nej, det får nog räcka för denna gången, pratig som jag är kan jag lätt babbla på i all oändlighet haha. Men jag hoppas vi hörs snart igen, ha det bra sålänge!

Architecture, Family House, Front Yard, Garage, Home


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *