Vem är Ahmed

Hejsan

Jag och Anna stod och pratade om bloggen och kom överens om att det är min tur att skriva om mig, så jag tänkte ge det en chans nu. Jag heter Ahmed och är 33 år gammal. Jag bor med min sambo Maja och en hund som vi har döpt till Tila Tequila (en liten chihuahua om ni undrar och ja, jag lade ner mycket tid på att bestämma mig för det namnet för en chihuahua och jag ångrar inte det en sekund).

Jag är arbetsplatskonsult, det vill säga att jag åker landet runt och besöker olika arbetsplatser för att komma med insikter och kunskap om hur arbetsmiljön kan förbättras och på så sätt få effektivare medarbetare och ni vet, effektivare medarbetare ger helt enkelt mer lönsamhet. Det är det jag sysslar med men sen gillar jag även andra, bland annat hästar och bilar. Hästar torr jag fick från min far som ägde några när han bodde i Iran och bilarna… ja man säger ju ”hästkrafter” så det har väl nåt samband.

Jag har en hund som sagt, en hyperaktiv sådan, så jag behöver kyla ner hunden med att åka på äventyr med den, i och med att den är så liten så kan jag få med den överallt, vilket är bra. Det enda den inte följer mig på är mitt jobb i och med att det kan finnas personer med allergi mot hundar och det vore kanske taskigt att komma dit med hunden men om arbetsplatsen håller på byggas om och det inte finns människor, får den följa med mig.

Ja, det är väl lite om mig. Jag hoppas att ni har fått en bild om vem jag är och vad jag gillar och vad jag gör. Ni får jättegärna fråga på om ni har några frågor, annars hörs vi av tänkte jag.

Ha det så bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *