Kort presentation om bloggen

Hallå där,

Denna blogg kommer att skrivas av personer som har ett intresse inom området arbetsplatser. Vi kommer att behandla allt, från hur man styr ett bolag, personalrelaterade ämne till ergonomin på stolen personen sitter på. Avsikten är att bloggen ska leda till en ökad förståelse av de problematiken men även de lösningar som kan finnas i en kontorsmiljö. Vi som skriver bloggen har lång erfarenhet inom branschens olika sken och vi har arbetat med många olika områden som rör just arbetsplatser och dess folk.

 Det var det korta om vad bloggen handlar om. Kort om mig som skriver, jag heter Anna, jag är 32 år gammal och bor i en villa med min man och mina barn. Jag är utbildad inom HR och har en passion för att jobba med människor men brinner även för digitala ämnen inom marknadsföring, så som google ads, SEO, SEM och så vidare.

Vi är ett gäng som kommer att skriva och så småningom kommer alla att presentera sig. Idag vill jag rikta speciellt uppmärksamhet för att ni där ute ska vara måna av er arbetsplatshälsa. Var inte tysta om något känns fel kring er hälsa eller om du ser att någon kollega inte mår bra. I Sverige har vi en arbetsmiljöpolicy som ser till att arbetsgivare förser oss med det nödvändiga för att vi ska klara av jobbet och denne har ett ansvar över oss (men det ansvaret vilar även hos varje individ). Det är ett fint samarbete mellan arbetsgivare och arbetstagarna för att uppnå en god arbetsmiljö, så var inte rädda att prata med er chef om sakerna ni ser, är ni en liten grupp, utse en person som kan samla in den här informationen för att föra det vidare till ägarna eller cheferna.

Jag hoppas att vi så småningom kan prata mer på bloggen om olika ämnen rörande arbetsplatser och ni får med er en massa kunskap.

Hälsningar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *